Berlijngroeten van kleine leidingenToepassingsgebied en problemen bij het gebruik

vrijgavetijd:2023-02-15 15:35:13 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:461

Kerntips:Berlijn,Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoe

Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Tijdens het gebruik van de akoestische pijp, is het noodzakelijk om een gedetailleerd begrip van de installatiemethode te hebben, zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd, zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, resulterend in zijn schade. Er is een grote relatie tussen de nauwkeurigheid van het gat en de kwaliteit na bouw. In het proces van bouw, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, is hetis noodzakelijk om aandacht te besteden aan de methode van het hulpmiddel in het proces van het apparaat, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is, en wanneer de vorm is voltooid, is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is, en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn,BerlijnToonaangevende fabrikant van kleine leidingen, en vaak symmetrisch voorkomen aan beide uiteinden van de middellijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.

BerlijnNadat het voegen gat is geboord, voegen stop, menger en andere faciliteiten in het gat worden geïnstalleerd en verlaagd.

-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht heeft een sterke beetkracht met grond of grind, corrosiebestendig is zuur-basebestendig, verouderingsbestendig en gemakkelijk te construeren. Het heeft een hoge treksterkte (- keer hoger dan die vóór het uitrekken) en lage rek (slechts ,% van dat vóór het uitrekken). Het is gemakkelijk om op locatie te snijden en aan te sluiten (polyethyleen touw of drijfstang kan voor verbinding worden gebruikt), en het kan ook worden overlapt (de voegpijp met overlappende gesp is ontwikkeld en kan zonder andere materialen worden verbonden) en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, en mechanische littekens zoals krassen en verbrijzelde stenen zullen spanningsconcentratie veroorzaken, die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.

Puerto Francisco de OrellanaWanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.


Berlijngroeten van kleine leidingenToepassingsgebied en problemen bij het gebruik



De lengte kan volgens de bouwvereisten worden aangepast, gordijnvoeging van damfundering, waterstop en lekkagestopping van ondergrondse techniek, versterking van modderige tussenlaag van damfundering en breukbreukzone. Er zijn vele variëteiten van polymeerchemische pulpmaterialen, waaronder epoxyhars, acrylamide (propionaat), polyurethaan (cyanogeen), lignine, enz. Acrylamide en polyurethaan worden algemeen gebruikt in chemische voegen van fundering. Acrylamidepulp is samengesteld uit hoofdagent acrylamide en verschillende toevoegingen. De viscositeit van de drijfmest is dicht bij water, en het heeft goede voegbaarheid. Nadat de drijfmest gestold is, is de gel ondoordringbaar en heeft een goede duurzaamheid en stabiliteit. Dit soort drijfmest wordt veel gebruikt in het voegen van fijne rotsscheuren en middelfijne zandlagen en dynamische waterlekkagestoppingsprojecten. Dit soort pulp heeft een bepaalde toxiciteit en vervuilt lucht en grondwater. De polyurethaanslibry is hoofdzakelijk samengesteld uit polyisocyanaat en polyetherhars, en dan gemengd met verschillende toevoegingen. Nadat de drijfmest in de formatie is gegoten, reageert het met water om polyurethaanschuim te vormen, dat de fundering kan versterken en se kan voorkomenpagina en lekkage. Polyurethaanslibry kan worden verdeeld in water-oplosbaar en niet-wateroplosbaar. Het in water oplosbare polyurethaan kan mengbaar zijn met water en reageren met water om een waterige gel te vormen; Wateronoplosbaar polyurethaan is alleen mengbaar met organische oplosmiddelen. Polyurethaanslibry heeft een lage viscositeit, goede voegbaarheid, hoge steensterkte, veiligheid en betrouwbaarheid, geen vervuiling voor het milieu, eenvoudige verrichting en hoge economische voordelen.

Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming, extrusie, vormen, ponsen, uitrekken, vormen, spoelen en andere processen. Vergeleken met metaaltextielgaas en plastic geweven gaas, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, Het is een nieuw type gaas voegen pijpmateriaal voor ondergrondse kolenmijn ondersteunende engineering en civiele techniek.

Encyclopedische kennis Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Verwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.


Berlijngroeten van kleine leidingenToepassingsgebied en problemen bij het gebruik



Antwoord: Ja, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

Afdeling beheerAlgemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

De betoncomponenten moeten worden bedekt en vochtig worden uitgehardhin u na het gieten. De tijd van het uitharden van beton door water mag niet korter zijn dan zeven dagen voor het beton gemengd met Portlandcement, gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en alle blootgestelde oppervlakken moeten dicht worden bedekt, en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

BerlijnTegelijkertijd omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige,BerlijnFabrikant van holle voegen met eigen aandrijving, snelle bouw en lage investering.

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Momostenango.adviserennieuws
Momostenango.Laatste nieuws